Webdesign Jennie Greven

 

 


Disclaimer
Bij het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Algemeen
De informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk door Webdesign Jennie Greven samengesteld. Ook wordt geprobeerd de informatie actueel te houden. Dit laat onverlet dat er aan de op de website vermelde informatie geen rechten kunnen worden ontleend. Webdesign Jennie Greven geeft nadrukkelijk geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de vermelde informatie.

Gebruik website
Webdesign Jennie Greven is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruiken van deze website.

Externe links
Deze website bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Webdesign Jennie Greven kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intellectueel eigendom
De teksten van deze website mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden overgenomen.

Copyright
Foto's en of ander materiaal van deze website mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming van Webdesign Jennie Greven. info@jenniegreven.nl 

 

Webdesign Jennie Greven
Veenhofsweg 11
9661 TD Alteveer
 
E-mail: info@jenniegreven.nl
Kvk. nr. 01144239
Btw. nr. NL102712839B01
 
 
Jennie Greven op Twitter
   
©Webdesign Jennie Greven